Uutta verkkokaupassa

Kirjapainostamme
Lana Vawser:
Kuulen Herran sanovan Uusi Aikakausi
www.lifenow.fi

Lähetys- ja avustustyö

Israel

Israelissa tuemme Tiberiaassa toimivaa Miri Moriahin johtamaa Elijah’s Cup of Mercy  –nimistä järjestöä, joka huolehtii entisen Neuvostoliiton ja Ukrainan alueelta Israeliin tulleista orvoista ja katulapsista, joille on jo muodostunut perheitä. Mirin näkynä on leskien ja orpojen auttaminen. Miri myös kiertää mahdollisuuksien rajoissa eri maissa julistamassa profeetallista sanomaa.

Tuemme myös Tel Avivissa toimivaa Dugit –järjestöä, jolla on seurakunta, yhdistetty kahvila ja lähetyskeskus ja jakelukeskus sekä rukoustorni. Järjestöä johtaa pastori Avi Mizrahi vaimonsa Chayan kanssa ja heidän näkynään on evankeliumin levittäminen Tel Avivissa mutta myös koko Israelissa. He haluavat kohdata sekä juutalaisia että arabeja ja myös muita kansallisuuksia. Avilla ja Chayalla onkin ystäviä sekä juutalaisten että arabien keskuudessa. Jakelukeskuksesta annetaan avustusta köyhille kansallisuuteen ja väriin katsomatta.

Brasilia

Brasiliassa tuemme Botucatun seurakunnan yhteydessä tehtävää lapsi- ja vanhustyötä sekä miesten eheytymiskotia. Botucatun kaupunki on ollut hyvin suosiollinen seurakunnan toiminnalle, koska siitä on nähty hyviä tuloksia. Niinpä kaupunki osallistuu myös tähän sosiaaliseen toimintaan. Ammattihenkilökunnassa ja vapaaehtoisina on seurakunnan työntekijöitä ja heillä on näin mahdollisuus viedä eteenpäin Jumalan valtakuntaa myös seurakunnallisen toiminnan ulkopuolella.

2018:
Saimme palvella Botucatun seurakunnassa ja Pekka kävi myös miesten eheytymiskodissa, jossa hän sai todistaa näille laitapuolen kulkijoille ja rukoilla heidän puolestaan. Jumala antoi sanoja jaettavaksi ja kosketti ihmisiä.
Meillä oli tällä kertaa paljon kohtaamisia yksittäisten ihmisten kanssa, joita saimme rohkaista. Saimme myös nähdä pari konkreettista välitöntä paranemisihmettä.
Seurakunnassa eräs naishenkilö tuli pyytämään rukousta oikean silmänsä puolesta, koska hän oli menettänyt näöstään noin 60 prosenttia ja hänellä oli sen takia vaikeuksia kävelyssään.
Rukoillessamme näkö parani jo osaksi ja kipu lähti hänen hartiastaan. Herra jatkoi kuitenkin parantamista ja viimeisenä lähtöämme edeltävänä iltana hän tuli seurakunnan kokouksessa kertomaan meille, että näkö oli tullut ennalleen ja lääkärin ottamissa kokeissa ei löytynyt mitään vikaa.

Uganda (Ugandasta lisää matkakertomuksessa)

Ugandassa Katosin kaupungissa avautui vuonna 2017 yhteistyö Community Concern Ministries:n kanssa, jota johtaa pastori Timothy Kakooza. Järjestöllä on seurakunta, orpojen, hylättyjen ja köyhien lasten koulutus- ja auttamistyö, jonka puitteissa on noin 800 lasta. Saimme olla viemässä avustusta ja antamassa opetusta Raamatusta useille sadoille ihmisille Katosin kaupungissa ja eri kylissä.

Pastori Timothy auttaa myös vanhuksia Katosissa. Alue on köyhää ja siellä on vielä noituutta sekä vanhoja afrikkalaisia traditioita, joiden vuoksi ihmisten elämä on alkeellista. Järjestön tavoitteena on kasvattaa uusi sukupolvi, joka omaksuu Raamatun periaatteet ja ajattelutavat ja voi sen myötä saada aikaan yhteiskunnallisen muutoksen ja ihmisten elinolojen parantumisen.

Haluatko osallistua työhön esim. lahjoittamalla varoja?

 

2023 © Ruach Finland ry