Uutta verkkokaupassa
Yliluonnollinen muuttuminen
Suoraan kirjapainosta
Guillermo Maldonado:
Yliluonnollinen muuttuminen
www.lifenow.fi

Sana sinulle

Sana sinulle:

3.Mooseksen kirja:
24:1 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
24:2 ”Käske israelilaisten tuoda sinulle puhdasta, survomalla saatua öljypuun öljyä seitsenhaaraista lamppua varten, että lamput aina voidaan nostaa paikoilleen. 24:3 Ulkopuolella esirippua, joka on lain arkin edessä ilmestysmajassa, Aaron hoitakoon sitä niin, että se aina, ehtoosta aamuun asti, palaa Herran edessä. Se olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen.

Siihen aikaan, kun tämä 3. Mooses (Leviticus) on kirjoitettu, öljylamppuun tarvittiin öljyä, se tuotettiin oliivipuussa kasvavista oliiveista. Oliivit piti murskata ja se hieno öljy, mikä tuli kovan murskausoperaation jälkeen, oli valmista ja puhdasta laitettavaksi lamppuun. Se paloi sytyttämisen jälkeen puhtaasti, tai lähes puhtaasti. Savua ei ollut. Jos prosessi ei ole tarpeeksi tehokas, öljy ei ole puhdasta ja liekki antaa myös savua.

Tämä oliivin puristaminen öljyksi on kuva meistä, sinusta ja minusta. Jos ja kun haluamme palvella Herraa, niin joudumme käymään puhdistusprosessin läpi. Meidän tulee antautua Herralle ja luottaa siihen, että hän puhdistaa meidät hänen käyttöönsä. Joskus se on kivuliasta, koska meidän tulee panna pois asioita, mitkä tuottavat savua. Voimmeko sanoa, että etsimme Herran tahtoa joka asiassa, vai kysymmekö kenties vaikkapa noitatohtorilta paranemista, aviopuolisoa tai muuta menestystä elämässämme.

Meidän tulee etsiä Jumalan kasvoja ja Hänen vanhurskauttaan jatkuvasti, niin Jumalan sanan mukaan Hän antaa meille kaiken muun. Jumalan sanaahan sanotaan myös Raamatussa vedeksi. Se Sana mitä olemme lukeneet alkaa täyttää meitä ja meistä tulee ylitse vuotavia.  Jos luemme Jumalan sanaa, Raamattua, niin se on kuin sumu joka kostuttaa meidät vähän kerrallaan ja huomaamme jossakin vaiheessa, että olemmekin aivan märkiä. Meidän täytyy antaa Jumalan Sanan vuotaa meistä muihin ihmisiin, siellä missä liikumme ja olemme.

2018 © Ruach Finland ry