Uutta verkkokaupassa
Yliluonnollinen muuttuminen
Suoraan kirjapainosta
Guillermo Maldonado:
Yliluonnollinen muuttuminen
www.lifenow.fi

Opetusta

Valkeudesta:

18.01.2019

Pelko / tieto Ihmiset ovat monesti peloissaan, asioista mistä heillä ei ole riittävästi tietoa. Kysyminen esimerkiksi ihmisiltä, joita asia (epäilys, luulo ns. varmatieto), koskee, auttaisi taatusti pääsemään oikeille jäljille. Kysyvä ei tieltä eksy. Neuvonantajien runsaus tuo menestyksen (ei välttämättä kaikki runsaat neuvot). Siunausta päivääsi! PS. Älä rajoita Jumalaa luuloillasi. Hän haluaa sinulle parasta. Jes. 9:1”Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valkeuden; jotka asuvat kuoleman varjon maassa, niille loistaa valkeus”. Matteuksen evankeliumi: 4:16 ”Kansa, joka pimeydessä istui, näki suuren valkeuden, ja jotka istuivat kuoleman maassa ja varjossa, niille koitti valkeus”. Jossakin käännöksessä on sanottu, että kun valkeus tuli, niin pimeys ei sitä käsittänyt. Tavallaan se on oikein, eli valkeus tarkoittaa tietoa ja ymmärrystä. Pimeys tarkoittaa tietämättömyyttä ja ymmärtämättömyyttä. Vihollinen on saanut sokaista hengellisen näkökyvyn. Ehkä sitä näkökykyä ei vielä ole ollutkaan. Onneksi Jeesus tuli valkeutena maailmaan, avaamaan meidän henkemme antamaan meille ymmärrystä. Jos et anna itse lupaa, niin pimeys ei saa sinua valtaansa.

Joskus ajattelemme, että ei noin voi sanoa, (niin kuin opetuslapsetkin sanoivat Jeesuksen puheesta, että onpa kovaa puhetta). Me ajattelemme monesti ihmismielen mukaisesti, mutta siinä ei päästä silloin täyteen totuuteen. Eli olemme siltä osin vielä pimeyden vallassa. Eli meillä on niitä sokeita kohtia.

Erään sokean Jeesus paransi vähän kerrallaan ja niin se on meillä kaikilla, että hengellinen näkökyky avautuu vähän kerrallaan. Näkökyvyn paraneminen avautuu, kun vietämme aikaa yhteydessä Isään, joka on Taivaissa. Ja tietenkin kun olemme yhteydessä sisariimme ja veljiimme.

Absalomin henki

17.11.2018
Mistä tunnistaa Absalomin hengen? Absalomin henki on petoksen henki. Se toimii ihmisten kautta, jotka ovat loukkaantuneita. Se etsii ihmisiä, jotka ovat valmiina kapinoimaan srk. n johtoa vastaan. Se ajattelee, että auktoriteetit eivät tiedä miten toimia. Henkilökohtainen kunnianhimo avaa mm oven Absalomin hengelle. Se imartelee toisia ihmisiä ja sitäkautta saa suosiota, joka johtaa ylpeyteen. Loukkaantuminen nostaa katkeruuden ja vihan. Aiheuttaa petosta srkssa sekä hengellistä väkivaltaa (syntiä). Usein kuitenkin itselle aiheutuu sairauksia.
Vaarana on, ellei tee parannusta tästä kapinoinnista, että vihollinen pääsee tuhoamaan tälläisen henkilön.
Pidä mielesi vapaana tästä hengestä. Valvo alueita, missä se toimii, esim: henkilökohtainen kunnian himo, käsittelemättömät loukkaantumiset ym.

12.3. 2018

3.Mooseksen kirja:
24:1 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
24:2 ”Käske israelilaisten tuoda sinulle puhdasta, survomalla saatua öljypuun öljyä seitsenhaaraista lamppua varten, että lamput aina voidaan nostaa paikoilleen. 24:3 Ulkopuolella esirippua, joka on lain arkin edessä ilmestysmajassa, Aaron hoitakoon sitä niin, että se aina, ehtoosta aamuun asti, palaa Herran edessä. Se olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen.

Siihen aikaan, kun tämä 3. Mooses (Leviticus) on kirjoitettu, öljylamppuun tarvittiin öljyä, se tuotettiin oliivipuussa kasvavista oliiveista. Oliivit piti murskata ja se hieno öljy, mikä tuli kovan murskausoperaation jälkeen, oli valmista ja puhdasta laitettavaksi lamppuun. Se paloi sytyttämisen jälkeen puhtaasti, tai lähes puhtaasti. Savua ei ollut. Jos prosessi ei ole tarpeeksi tehokas, öljy ei ole puhdasta ja liekki antaa myös savua.

Tämä oliivin puristaminen öljyksi on kuva meistä, sinusta ja minusta. Jos ja kun haluamme palvella Herraa, niin joudumme käymään puhdistusprosessin läpi. Meidän tulee antautua Herralle ja luottaa siihen, että hän puhdistaa meidät hänen käyttöönsä. Joskus se on kivuliasta, koska meidän tulee panna pois asioita, mitkä tuottavat savua. Voimmeko sanoa, että etsimme Herran tahtoa joka asiassa, vai kysymmekö kenties vaikkapa noitatohtorilta paranemista, aviopuolisoa tai muuta menestystä elämässämme.

Meidän tulee etsiä Jumalan kasvoja ja Hänen vanhurskauttaan jatkuvasti, niin Jumalan sanan mukaan Hän antaa meille kaiken muun. Jumalan sanaahan sanotaan myös Raamatussa vedeksi. Se Sana mitä olemme lukeneet alkaa täyttää meitä ja meistä tulee ylitse vuotavia.  Jos luemme Jumalan sanaa, Raamattua, niin se on kuin sumu joka kostuttaa meidät vähän kerrallaan ja huomaamme jossakin vaiheessa, että olemmekin aivan märkiä. Meidän täytyy antaa Jumalan Sanan vuotaa meistä muihin ihmisiin, siellä missä liikumme ja olemme.

2019 © Ruach Finland ry